Glowbus is handmade, duurzaam en bewust

Tien jaar geleden tekende Andreas Ketels, kunstenaar en oprichter van Glowbus, de eerste lijn van wat uitgroeide tot de Glowbus collectie van vandaag.

Niet alleen is de Glowbus collectie het resultaat van een jarenlang creatief denkproces, elk stuk uit het gamma wordt gebouwd in een perfecte balans tussen authentiek handwerk en moderne technieken.

De producent is daarom de trotse bezitter van het "Handmade in Belgium" label!

Glowbus is bewust

Bij elke aankoop van een Glowbus Dewdrop wordt er een  bedrag geschonken aan een organisatie die zich inzet voor natuurbehoud, waarmee telkens 25 nieuwe bomen worden aangeplant. Zo werken we samen, boom per boom, aan een fenomenaal 'Glowbos'. 

Glowbus is duurzaam

Voor het productieproces werd resoluut gekozen voor duurzame materialen. Enkel zo kan de langst mogelijke levensduur van de collectie gegarandeerd worden. We willen dat je onbezorgd kan genieten van jouw Glowbus.

Gedoe met doorroesten, vuurkorven die uit elkaar vallen of die je om de zoveel jaar moet vervangen, daar doen we niet aan mee. 
De keuze voor "cortenstaal" zorgt voor een 8x langere levensduur in vergelijking met gewoon staal. Zo wordt het aandeel in de wegwerpmaatschappij geminimaliseerd.